okładka

Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności : integracja i informatyzacja systemów : praca zbiorowa

Erdös, Zoltán, Kijowski, Jacek Redakcja., Sikora, Tadeusz Redakcja., Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

Rok wydania: 2003.

Bezpieczeństwo żywności, Przemysł rolno-spożywczy, Systemy informatyczne stosowanie przemysł., Żywność Przemysł rolno-spożywczy bezpieczeństwo i higiena pracy zarządzanie jakość zarządzanie. podręcznik akademicki, Systemy informatyczne stosowanie przemysł podręcznik akademicki, Żywność jakość zarządzanie podręcznik akademicki, Podręcznik

dostępne:

1 z 1

Autor
Erdös, Zoltán
Kijowski, Jacek Redakcja.
Sikora, Tadeusz Redakcja.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności : integracja i informatyzacja systemów : praca zbiorowa
ISBN
83-204-2858-0 : zł 26
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
2003.
Objętość
X, [2], 218 s. :
Rozmiary
24 cm.
Seria
Żywność, Jakość, Technologia
UKD
658.56.012.4:338.45::664:614.3:004.03](075.8)
005.6:338.45::664:614.3:004.03](075.8)
Hasła przedmiotowe
Bezpieczeństwo żywności
Przemysł rolno-spożywczy
Systemy informatyczne stosowanie przemysł.
Żywność Przemysł rolno-spożywczy bezpieczeństwo i higiena pracy zarządzanie jakość zarządzanie. podręcznik akademicki
Systemy informatyczne stosowanie przemysł podręcznik akademicki
Żywność jakość zarządzanie podręcznik akademicki
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów uczelni rolniczych i technicznych.
Słowa kluczowe
żywność - jakość Unia Europejska - prawo żywnościowe jakość - zarządzanie jakością żywności HACCP Dobra Praktyka produkcyjna i Higieniczna ISO 9000 ISO 14000 zarządzanie jakością - integracja systemów GMP/GHP ISO 15161 przemysł spożywczy - zarządzanie bezpieczeństwem zarządzanie jakością - informatyzacja systemu zarządzanie jakością - wykorzystanie oprogramowania komputerowego
020
%a 8320428580
080
%a 658.56.012.4:338.45::664:614.3:004.03](075.8)
080
%a 005.6:338.45::664:614.3:004.03](075.8)
245
%a Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności : %b integracja i informatyzacja systemów : praca zbiorowa /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2003.
300
%a X, [2], 218 s. : %b rys., tab. ;%b rys., tab. ;%b rys., tab. ; %c 24 cm.
490
%a Żywność, Jakość, Technologia
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
521
%a Dla studentów uczelni rolniczych i technicznych.
650
%a Bezpieczeństwo żywności
650
%a Przemysł rolno-spożywczy
650
%a Systemy informatyczne %x stosowanie%x przemysł.
650
%a Żywność%a Przemysł rolno-spożywczy %v podręcznik akademicki %x bezpieczeństwo i higiena pracy%x zarządzanie%x jakość%x zarządzanie.
650
%a Systemy informatyczne %v podręcznik akademicki %x stosowanie%x przemysł
650
%a Żywność %v podręcznik akademicki %x jakość%x zarządzanie
655
%a Podręcznik
692
%x żywność - jakość%x Unia Europejska - prawo żywnościowe%x jakość - zarządzanie jakością żywności%x HACCP%x Dobra Praktyka produkcyjna i Higieniczna%x ISO 9000%x ISO 14000%x zarządzanie jakością - integracja systemów%x GMP/GHP%x ISO 15161%x przemysł spożywczy - zarządzanie bezpieczeństwem%x zarządzanie jakością - informatyzacja systemu%x zarządzanie jakością - wykorzystanie oprogramowania komputerowego
700
%a Erdös, Zoltán
700
%a Kijowski, Jacek %e Redakcja.
700
%a Sikora, Tadeusz %e Redakcja.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-2858-0 : zł 26

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 9296
Sygnatura: Cz 005
Status: Do czytelni

Najczęściej wypożyczane